Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2021 01:22 - La Puerta abierta
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 31.07.2021 01:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Инспански филм за руско сираче на майка, починала от свръхдооза. Съседско семейство от простотуирала майка с деменция и нейната дъщеря със същата професия приютяват момиченцеето, което полицията издирва. Накрая нещастни пръстени, събрани от жертвите на разводи на възрастната жена спасява две нещастни дуи, което показва, че дори нещастните пари водят до щастие в ръцете на нещастните хора.
За и против Better_Watch_Out
Филмът е позитивен седна единствена идея. Регулярните хора не могат да проумеят и да влязат в кожата и релсите на индивидите с болни мозъци. Жертвата можеше поне пет пъти да се измъкне, но се опитва да разиграва нормални анализи с непослушното дете.И дотук свършват предимствата на това произведение.
Кои са противните черти на филма. В него няма поука. Няма дори намек за възмездие, което би трябвало да носи възпитателния ефект на филма. Накрая жертвата я вкарват в линейката, но не става ясно оживява ли, което за филм с деца е просто нелепица. Децата имат вродена способност да бъдат безотговорни и имат красивата способност да  прехвърлят грешките си върху своите родители. От тази гледна точка това е един болнав филм, от който трябва да се срамува сценариста, режисьора и родителите на главния герой. 
Въобще такива градски и селски психопати, които цял живот стоят по къщите си нищо не работят и приемат гнусно жестовете на родителите си да бъдат издържани от тях, са наводнили освен САЩ и цяла България, ето защо не е за учудване, че главния герой скучае и решава да убива. Мотивът обаче не е ясен, не е достатъчно оправдан и няма събитие, което да отключи патологичното поведение от преди това нормалното му поведение. Не се разбира защо точно в този момент и кое събитие е превъртяло психиката на малкия главен герой. А това е доста слаб момент в плоския сценарий - никаква дълбочина, освен единствено решението му да не остави никой жив.
А и интересно защо щади собствените си родители след като вече се е п ревърнал в сериен убиец, при това си върши работата с лекота и хладнокръвие.

https://en.wikipedia.org/wiki/Better_Watch_Out



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2714172
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930