Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2010 10:11 - Нищо не е по-важно за жената от чантата и тя е разковниче за това какво желае
Автор: apologetic Категория: Други   
Прочетен: 2370 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 22.08.2010 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако искате да разберете от първа среща дали жената, която сте харесали, ще ви пасне в леглото, вгледайте се в дамската й чанта. Това съветват психолози от Американския институт по сексология.

Голямата чанта, в която може да се открие какво ли не, говори за бъркотията в личния живот на дамата.

При нея сексът е трудно постижим. Тя предпочита да води разговор или да пие вино с мъжа, но избягва телесен контакт или го прави максимум един път седмично.

Но не се отчайвайте, детайлите по артикулите от този модел дават допълнителни подробности за притежателките им според оценка, направена от британски психолози.

С цип или с  шнурове

Ако голямата чанта е с цип, дамата обича красивите думи в леглото. Ако пък е с правоъгълна форма, то собственичката е абсолютно моногамна и мечтае за голямата любов. Намери ли я, остава за цял живот.

Най-страстните представителки на нежния пол си купуват чанти тип кесии с шнур за затваряне. Именно тази форма най-точно съответства на формата на матката според сексолози от Острова. Тези жени обичат всякакъв секс освен аналния.

Ако сте нестандартни и искате групово изпълнение, то знайте, че това е за жените, които носят чанти като сакове. Ако пък те имат метални закопчалки и капси, дамите си падат по по-грубичките игри в леглото.

Лачена и малка - бягайте бързо!

Виж, ако забележите лачена малка стилна чантичка, бягайте надалече, защото притежателката й е студена, даже фригидна, и не предлага нищо особено в леглото.

Дамите с чанти като лодки пък обожават оралната любов и я правят с удоволствие. Те са нежни в леглото и дават всичко от себе си.
Напълно съм съгласен с "Труд" за тази му статия.

Склонните към изневери жени си купуват красиви малки ранички. Тези представителки на женския пол са доста меркантилни, за тях мъжът е източник само на пари и те често имитират оргазъм, за да го задоволят, предупреждават специалистите.

Ако дамата на сърцето ви е с чанта с волани и финтифлюшки, то тя е възторжена и романтична натура, за която сексът не е номер едно в листата на отношенията с мъжа на сърцето й.

А жените, които си знаят цената, си купуват чанти с къса дръжка.

Обратно, тази с дълга дръжка показва, че собственичката й сама си вади хляба и не съжалява за живота си, изпълнен с много работа и задължения в офиса. Но пък ако й остане време за леглото, тя се отдава напълно на партньора си и предпочита пози, в които е отгоре.

Какво има вътре

Ако погледнем вътре в чантата, има какво да видим. Комплект за оцеляване с най-необходимото - аптечка, игла и конец, четка за зъби, резервно бельо и чорапи, фенерче - с такава жена никога няма да скучаете. Тя е готова винаги и навсякъде да се предаде на желанията си, но бъдете внимателни, влюбва се бързо. Ако пък носи в дамската си чанта само най-необходимото - портфейл, ключове и козметика - трудно избира мъжа до себе си, но намери ли го, не пуска лесно.



Тагове:   Какво,


Гласувай:
4



1. анонимен - s tezi ivodi na sam saglasna. . . 6...
22.08.2010 10:35
s tezi ivodi na sam saglasna...6toto naprimer moqta 4anta e golqma..v neq cari totalen bezporqdak..ama pak si obi4am seksa...spored men po tyezi atributi nqma kak da si napravi6 izvodi za 4oveka..
цитирай
2. apologetic - i tuk li me nameri
22.08.2010 11:13
i tuk li me nameri
цитирай
3. анонимен - izvinqvai. . . . ama ne sam naqsno ...
22.08.2010 11:17
izvinqvai....ama ne sam naqsno kogo sam namerila..ako se maitapi6..lo6o nema..az sa6to obi4am da se maitapq..
цитирай
4. анонимен - ....Елица
22.08.2010 11:46
Eдно е да пишеш за жените,съвсем друго е да ги познаваш...
Грам истина няма в тази статия-поне за мен..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2711308
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3731
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930