Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2010 19:27 - Хороскоп 4082010
Автор: apologetic Категория: Други   
Прочетен: 1924 Коментари: 0 Гласове:
2




Номерологичен хороскоп за 04.08.2010
image Проблеми. Днес ще ви е труден ден, ще се сблъскате с много проблеми в отношенията, трудно ще намерите общ език с околните. Не правете грешката да обвинявате някого, ако днес изпаднете в трудно емоционално състояние. Но като гласи поговорката - "Всяко зло - за добро". Добре е да се занимавате с някаква рутинна работа, дейност която ви е добре позната - това ще ви помогне да трансформирате отрицателната енергия. Слушайте хубава музика, сгответе любимото си ястие. Усмихвайте се повече, говорете по-малко.

Фаза – Намаляваща Луна – между Последна четвърт и Новолуние

След последната четвърт Луната продължава да изтънява с всеки изминал ден, приближавайки се все повече до Слънцето, когато в мига на Новолунието ще се съединят в мистичен съюз. В природата съответстващото време е зимата. Всички управлявани от Луната дейности са в своя минимум. Понижава се кръвното налягане. В човека се наблюдава емоционален и физически спад, успокоение, безразличие, слаба сексуалност, липса на вдъхновение. Периода е благоприятен за почивка и за поставяне на естествен край на начинанията. В никакъв случай да не се започва нова дейност.
image image image Луна днес в Тригон с Венера днес

Луна тригон Венера. Романтичен период, хармонични и сърдечни отношения във връзките. Подтик да се харчат пари, да си угаждате. Нараства личния ви чар и обаяние. Благоприятен момент за светски изяви. Препоръка: обърнете внимание на външния си вид.

image image image Луна днес в Тригон с Марс днес

Луна тригон Марс Инициативни сте, но имате склонност да действате импулсивно. Време за решаване на проблеми брака или любовната връзка. Засилена сексуалност. Препоръки: Занимания със спорт, физическа активност.

image image image Луна днес в Секстил с Юпитер днес

Луна секстил Юпитер Както се казва – върви ви – каквото и да започнете ще завърши добре. Хармонични отношения в семейството, имате желание да помагате, да давате. Късмет, ако се явявате на изпити. Препоръка: Проявете чувството си за хумор

image image image Луна днес в Тригон с Сатурн днес

Луна тригон Сатурн Добър момент да въведете ред във вашите финанси, да поправите нещо у дома. Работоспособни сте, с лекота успявате да се справите със задачите си за деня. Можете да си съставите план, програма за идните дни. Препоръка: Не бъдете прекалено взискателни към най-близките ви хора.

Препоръки от луната за днес

Луна в Телец
През тези дни хората се настройват на материалистична вълна. Появява се необходимост от сигурност и от защита. Човек е склонен да проявява чувство за собственост към вещи, към партньори и към финанси. Устойчивостта и постоянството, упорството и инатът са основните черти на характера, които доминират в общуването. Любовта прониква дълбоко в душите. Зараждат се чувства и емоции, които са дълбоки и трайни. image
В момента е Двадесет и четвърти лунен ден
Символ – мечка, канара, планина.
Този лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. Това е време на разрушаване на старото и създаване на новото. През този ден е добре да се започват нови дела, да се осъществяват глобални проекти. Денят е свързан със строителството. В Древния Египет именно през този ден са полагали основите на пирамидите.
Добър ден за активна творческа работа, за лечение и закрепване на здравето. Особено полезни в този ден са физическите натоварвания. Добре е да излезете сред природата, да приготвяте и приемате отвари от билки. Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.
През този ден трябва да ядете до насита, защото енергията така или иначе изгаря, не трябва да гладувате. Трябва да пиете по-малко течности и да не употребявате храни, съдържащи много вода. От медицинска гледна точка най-уязвими са половите органи
Меркурий
image

Обща характеристика
Меркурий, най-близката до Слънцето планета е показател за ума на човека, начина по който той общува. Меркурий е наричан в древността пратеник на Боговете, играел е ролята на посредник между тях и хората. Той винаги се намира близо до Слънцето, като се отдалечава от него най-много на 28 градуса.
Според знака на тази планета в хороскопа съдим за дарби и таланти, умения на родения. Показва също как се проявяват комуникативните ни умения, по какъв начин установяваме контакти с хората.

Във вашия личен хороскоп Меркурий се намира в знака Стрелец Тълкуване
Меркурий в знак Стрелец

Меркурий в знак Стрелец е сигнификатор за широкоскроен, и з следващ и неспокоен ум. Вие сте пламенни, оптимистични, свободолюбиви , романтични, философски настроени , вярвате в Бога. Понеже винаги сте вперили поглед в далечния хоризонт, може да изглеждате дезориентиран, непрактични и разсеяни . Обичате авантюрите, промените, интересните книги , имате преподавателски талант. Едва ли има нещо, което да ви доставя по-голямо удоволствие от учението. Вероятно имате поне еднo висше обазование . Неуморими сте в търсенето на знания и мъдрост, особенно по теми като философия, психология и религия. Не се задоволявате с повърхностни обяснения или прости факти, а търсите дълбоко обяснение и разбиране на явленията. Обичате да обсъждате знанията си с другите и затова може да бъдете вдъхновяващ и красноречив учител.

Вие сте директни, когато говорите и ще кажете точно това, което мислите . Възможно е да водите словесни битки за най-различни каузи . Нуждаете се постоянно интелектуално стимулиране , но понякога вашите идеи доста се различават от традиционните схващания или обществени норми.

Социални и много комуникативни, вие сте готови да говорите с часове на всеки, който е готов да ви слуша и ще виждате всеки разговор като възможност да разширите познанията си. Обичате да се запознавате с хора, принадлежащи на различна среда от тази, от която вие произхождате. Вълнувате ви въпроси свързани с чужди страни и култури, като може да имате и талант в изучаването на чужди езици. Обожавате да пътувате и да шофирате .

Опимисти сте , гледате към светлата страна на живота, рядко изпадате в депресии . Винаги сте готови да кажете нещо позитивно, за да подкрепите някой, който се е отчаял, ентусиазмът ви вдъхновява хората около вас .




Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2711033
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3731
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930