Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
25.09.2016 22:52 -
Каракуда без кости ала Станджиков - специална рецепта
Автор: apologetic
Категория: Рецепти
Прочетен: 1157 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 25.09.2016 22:53
Прочетен: 1157 Коментари: 0 Гласове:
4
Последна промяна: 25.09.2016 22:53
Известно е, че каракудата е най-костестата риба от всички сладководни риби наред със щуката. За да приготвите задълго рибен деликатес с каракудата без нея да има кости използвайте следната рецепта.
Рибата се изчиства и нарязва на парчета по-дължина не по дебели от 2-3 см като се нареждат по две парчета риба на първия етаж на буркана на дъното, след което се залива от непрепържен нарязан на дълго кромид, запържен със смлени домати. Важно е доматите да бъдат нито оранжерийни, нито консервни, нито розови, а например сорт Наслада. С получената смес от тигана се залива дъното на бурканите, след което се нарежда втори етаж от рибни парчета и отново следва заливка . Допълнително се добавят между етажите от рибни парчета нарязани на шайби кисели краставици. Добавят се подбравки от цели зърна черен пипер или дафинов лист по избор. Затворените буркани врат 4 часа, за да се стерилизират. По време на стерилизацията доматения сок от смлените домати и оцета от киселите краставички унищожават костите на рибата и след отваряне на буркана рибата е без кости.
Рибата се изчиства и нарязва на парчета по-дължина не по дебели от 2-3 см като се нареждат по две парчета риба на първия етаж на буркана на дъното, след което се залива от непрепържен нарязан на дълго кромид, запържен със смлени домати. Важно е доматите да бъдат нито оранжерийни, нито консервни, нито розови, а например сорт Наслада. С получената смес от тигана се залива дъното на бурканите, след което се нарежда втори етаж от рибни парчета и отново следва заливка . Допълнително се добавят между етажите от рибни парчета нарязани на шайби кисели краставици. Добавят се подбравки от цели зърна черен пипер или дафинов лист по избор. Затворените буркани врат 4 часа, за да се стерилизират. По време на стерилизацията доматения сок от смлените домати и оцета от киселите краставички унищожават костите на рибата и след отваряне на буркана рибата е без кости.
Вълнообразно
Беседа с изкуствен интелект
Увеличава се напрежението между САЩ и Ки...
Пролет в есента (Късен плод) (Една вечна...
Увеличава се напрежението между САЩ и Ки...
Пролет в есента (Късен плод) (Една вечна...
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 3734