Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2012 09:38 - Моловете пред фалит
Автор: apologetic Категория: Политика   
Прочетен: 2632 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 27.04.2012 00:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Оказва се, че молчетата в града, в който живея са най-непосещаваното място. Пототкът от клиенти им се засилва само веднъж дневно след 5 и половина, когато хората излизат от работа, а през деня са тотално празни. Дори пенсионерите се измориха да се състезават за техните почти обидни промоции.
Така голямото европейско начинание е на път да рухне от неспособността на правителството за намаляване на безработицата и създаване на нови реални работни места. Не можа да изпълни  и прогнозата, че моловете ще изместят кварталните мазагини. Именно кварталните магазини са все още единствения оцелял дребен бизнес в България от ерата на блгоприятния климат за малкия и среден бизнес, създаден в ерата на СеДи се-то.
Спекулата и картелните споразумения, както и опита за монопол на пазара са най-добрите търговски продукти, които големи хипермаркети предлагат на изтънелия джоб на българина. Можете да си купите от тях на промоция във всеки един техен клон.


марс в скорпион,

Слънце в седми дом
Ключова дума общителен
Партньорството е вашия ключ сол и вие действате най-добре ,когато работите с някой друг. Обаче трябва да научите , че желанията на вашите партньори са толкова важни за вас ,колкото вашите собствени . Лесно се разбирате с другите и сте общителен . Женитбата е важна за вас и ще извлечете полза от всички партньорства и съдружия . Ако съществуват неблагоприятни аспекти , това разположение може да ви донесе слава . Обикновено имате късмет във всичко свързано със закона и съдилищата . Слънце в седми дом и слънце във Везни действат по подобен начин .


Луна в четвърти дом
Ключова дума обичащ дома
Вие сте интелектуален и грижовен и обичате вашия дом, семейство и страна ; Обаче с много отрицателни аспекти може да бъдете отделен от тях . Луната в този дом показва силна привързаност към родител . Обичате да колекционирате неща , особено антики , държите на традицията и предците . Може да променяте многократно местоживеенето си, особено ако Луната е в променлив знак .
Имате склонност да бъдете егоцентричен, като мен и мой са вашата движеща сила . Имате склонност да се изолирате от реалността .

Меркурий в седми дом
Ключова дума обществено осъзнат
Ако няма много отрицателни аспекти с Меркурий, връзката ви с партньора ще бъде честна и изискана . Бракът ви може да бъде повече духовен , отколкото емоционален и е възможно да имате повече от един брак. Може да се ожените за някой по-млад от вас или докато сте много млад . Привличате партньор ,който е бърз ,умен и талантлив . Хората са важни за вас и добре се разбирате с обществото по принцип . Това е добра позиция за връзки с обществото, психология, право. Отрицателните аспекти могат да ви направят заядлив . Би било добре да разрешавате законните проблеми вън от съда и е разумно да изучавате внимателно договорите и документите преди да ги подпишете .


Венера в осми дом
Ключова дума чувствен
Ще получите голяма полза посредством партньор или ще спечелите посредством застраховка или наследство . Ще имате дълъг живот и спокойна смърт . Това е добра позиция за големия бизнес, банкерството и писането . Може да имате духовни наклонности ; ако преследвате това, ще намерите щастие и душевен мир .
Вашите сексуални връзки са хармонични . С неблагоприятни аспекти , може да преживеете инертност , липса на дисциплина , твърде много сладострастие и крайности в храненето и пиенето .


Марс в седми дом
Ключова дума активен
Вие сте спортна личност, със силна индивидуалност и нужда да докажете себе си .
Привличат ви словесните атаки и правните проблеми , особено ако Марс има благоприятни аспекти . Често се жените рано или прибързано, избирайки властен партньор; докато нямате зрял поглед , това може да доведе до раздяла или до развод . Обичате да вървите по свой собствен път и всичко върви добре, когато успявате . Мнението на хората и това на вашия партньор е важно за вас.


Юпитер в единадесети дом
Ключова дума великодушен
Вие си поставяте цели и обикновено ги постигате с минимални усилия . Общителен и обичащ удоволствията , имате много приятели и услужливи познати . Имате успех в големи организации , групи, клубове или религиозни сдружения . Имате добра преценка ; вашата интуиция е силна и може да извлечете изгода от пътуване . Вероятно имате голямо семейство , на което сте се посветили . Ако тази позиция
се използва негативно , може да извличате полза от вашите приятели и можете да бъдете кръвопиец .


Сатурн в трети дом
Ключова дума внимателен
Вие сте търпелив, тактичен и реалистичен . Вероятно сте имали трудности със своите най-близки роднини и сте израснали , чувствайки се самотен . Тази позиция на САТУРН може да покаже липса на добро ранно възпитание или липса на любов във вашето детство . Способен кореспондент , говорите добре и имате проницателен ум , способен сте също на добра концентрация . Вашите бели дробове не са силни и имате много под съзнателни страхове към всичко, което е ново . неблагоприятните аспекти могат да ви накарат да се чувствате предпочитан или да доведат до чувство на неадекватност или депресия .

Уран в шести дом
Ключова дума капризен
Вие сте нервен и напрегнат и обичате да действате , както си знаете . Имате нужда
от работа , при която да се движите наоколо . Имате склонност да се пресилвате безмилостно до степен на изтощение . Не обичате да приемате авторитета на другите и може да станете раздразнителен и нетърпелив , когато нещата не вървят по ваш вкус . Имате отлични научни способности, добра координация и чувство за време , такт и ритъм . С неблагоприятни аспекти, вие сте предразположен към внезапни разстройства на здравето и мистериозни болести .


Нептун в седми дом
Ключова дума нереалистичен
Тъй като сте чувствителен към влиянието на другите , вашият избор на партньор е много важен . вие и вашият партньор не се виждате такива, каквито сте .
Може да формирате обществено неприемливи връзки или лудо да се влюбите и да избягате с любимия си . С Нептун в този дом трябва да свалите вашите розови очила и да се изправите срещу реалността ; също да се научите да давате без да очаквате нещо в замяна . Ако имате неблагоприятни аспекти, стойте на страна от законодателни вмешателства и четете внимателно преди да подпишете каквото и да било . Тази позиция на Нептун понякога показва неизгодна женитба или партньор .



Плутон в шести дом
Ключова дума проучващ
Краен индивидуалист , не се страхувате от неприятности , помагайки на другите и
Често сте ангажиран в лечителско изкуство . Може да чувствате , че мисията ви в живота ви е предопределена . Имате дълбока нужда да служите на човечеството , да правите проучване или да издирвате научни обекти . Понякога ,тук , Плутон усложнява вашето здраве като причинява задръстване, запек , абнормно разрастване на тумори ; в млада възраст може да имате проблеми с акне . Ако не канализирате енергията си , може да станете хипохондрик и да обикаляте от доктор на доктор . Може да станете жертва на вашите собствени наслоени енергии и трябва да се изправите срещу лошите си навици и да ги преодолеете .


Слънце в Стрелец
Ключова дума- праволинеен
Вие сте общителен и ентусиазиран и възприемате висши принципи като универсална любов и световен мир.
Безгрижни ,честни ,ведри и оптимисти, понякога сте нервни, небрежни и екстравагантни . Вашата толерантност ви позволява да работите добре с всички хора и вие ги приемате такива, каквито са . Вие сте екстроверт и вашата промяна и нетърпимост могат незабелязано да наранят другите ,които са по-чувствителни . Вие обичате спортовете на открито .” Не ме затваряй”, би могло да бъде вашето мото.



Луна в Лъв
Ключова дума драматизъм в емоциите.
Самоуверен и самонадеян ,вие ще оставите нещата на произвола ,ако не сте лично ангажиран . Веднъж решил да действате ,се възмущавате от всяко вмешателство или критично отношение. Вие се ангажирате емоционално с всяко нещо, което ви принадлежи и рефлектира върху вашето его .
Възприятията ви са добре развити и правите бърза и точна оценка
На другите и техните мотиви . Имате яростен темперамент и бързо можете да смачкате нечий фасон .
Егоцентричен и донякъде надут, може да ви липсва обективност и понякога емоционалност .За да се насладите напълно на една връзка , трябва да е ангажирано напълно и сърцето .
Обикновено ви липсва любознателност ,но когато се мотивирате учите бързо и точно ,въпреки че вашето възприятие е оцветено от чувствата ви .
Лъвът предава благородство на емоциите ,но това положение прави също трудно оттеглянето или компромиса . Трудно се убеждавате в каквито и да било , но когато отворите ума и сърцето си ,възприемате най-бързо от всички .
Имате нужда да ви се възхищават и да ви аплодират .Въпреки присъщата ви лоялност ,ако се почувствате подценен ,ще потърсите признание и удоволствие на друго място .
Хората с Луна в Лъв са сексуално магнетични и чаровни, но могат да бъдат също и надменни, арогантни. В рождената карта на мъж това го прави романтичен , забавен и секси или пък самомнителен ,арогантен и надменен . И мъжете и жените с това разположение са атрактивни и привличат противоположния пол . Мъжът ще търси жена с нюх ентусиазъм и добър вкус .
Луната в Лъв дава позиции на власт и лидерство ,което приемате сериозно и с лекота . Вие сте амбициозен и съзнателен ; искате да ви изтъкнат и акламират.
Вашата открита честност е очевидна и организационните ви способности са на преден план , но трябва да се погрижите това да не бъде пропиляно .
Обичате музиката ,изкуствата разкоша и децата и обикновено притежавате оптимистичен и самоуверен характер. Вашите емоции са силни и раздавате щедро обич , отдавайки се обикновено на изискани удоволствия .
Виждате вашата майка като силна личност , която ви доминира през вашата младост . Тя се опитва да ви даде добър морал и религиозни ценности .


Венера в Стрелец
Ключова дума обективен
Емоционално идеалистичен , вие сте също ведър, весел, общителен и приветлив , обичате свободата . Имате много приятели и сте обективен в личните си взаимоотношения . вие сте честен и вашите вкусове и морални принципи са традиционни . Предпочитате класическия подход пред ултрамодерния . Обичате заниманията на открито , като спорт, пътувания , а също удоволствията , забавленията и комара .
Харесвате хората , които са философи или се занимават с образование . Може да се ожените за чужденец . С неблагоприятни аспекти , може да бъдете твърде вятърничав, капризен и търсещ удоволствия . Може да бъдете твърде искрен в изразяване на своите чувства или бихте могъл да се опитате да наложите убежденията си на другите .

Марс в Скорпион
Ключова дума експлозивен
Вие сте силен и дисциплиниран . Самоуверен , умел, честолюбив и ревностен, рядко действате , докато не разберете кое е правилно за вас . Идеалист и изпитател, , ви сте много доверчив и очаквате същото от другите . Липсва ви адаптивност и силата да се отпуснете . Стратег, нямащ равен на себе си , притежавате крайно становище и трудно отстъпвате . Сексуално сте силен, мощен и потаен ; ако насочите погрешно този импулс , може да станете досадно ревнив .


Юпитер в Риби
Ключова дума с богато въображение
Вие сте мил , тих, дружелюбен и скромен . Естествено се привличате от другите и прекарвате времето си , опитвайки се да им помогнете . Поради вашата съчувствена природа и спокойни , но уверени маниери , вие сте достъпен . Защитават е онеправданите и понякога може да бъдете твърде състрадателен . Ще бъдете добър Доктор , сестра или вестникар . не сте амбициозен в светския смисъл и имате нужда от периодично уединение . При нещастно стечение, това разположение може да причини саможертва , бягство от отговорност и прекалена емоционалност . То също може да даде социални паразити .


Сатурн в Рак
Ключова дума осъзната сигурност
Потискайки своята любов и емоции , може да се чувствате изолиран и притеснен.
Във вашия ранен семеен живот може да е липсвала нежност или да е имало проблеми ; вероятно това е оставило своя белег върху вас . въпреки това сте привързан към семейството си и чувствате отговорност към него . За да съхраните аура на достойнство , вие криете вътрешните си мисли и чувства . Въпреки че плачете много, вие го правите насаме ; всичко , което виждат хората е вашата меланхолия . Въпреки че имате нужда от одобрение и любов , вашият семеен живот е много нестабилен .
Чувствата ви са лесно раними , все пак на вас ви липсва разбирането на другите ; колкото повече искате да им помогнете , толкова по-често се проваляте . За да постигнете материалните си цели, може да бъдете много умен и способен . Вие сте предразположен към нервно напрежение и би трябвало да се пазите от увеличаване на теглото поради задържане на вода . Отрицателните аспекти могат да предизвикат хиперчувствителност, оттегляне от интимни увлечения и отбранително отношение.


Уран в Скорпион
Ключова дума неукротим
Вашите емоции са наситени и вашият подход е дързък, оригинален и клони към окултизма . Очарователен и динамичен , вие излъчвате сексапил . трябва да осъществите множество приспособявания от детството досега , но приемате
тези предизвикателства и контролирате своето тяло и ум . Вие сте решителен в своите действия и не разбирате мързела . Обичате да правите дълбоки проучвания и притежавате научни и технически умения . Може да изнамерите нов метод в хирургията или да направите изследвания на странни и непознати болести .
Трябва да се опитате да преодолеете вашата ревност , собственичество и неспособност да удовлетворявате желанията на другите . Отрицателните аспекти могат да предизвикат отмъстителност и непримиримост , насилствен темперамент или много силно желание да промените това , което не харесват е. Уран е бил за последен път в Скорпион отново от 1975 до 1981 г.

Нептун в Стрелец
Ключова дума пророчески
Нептун е в Стрелец от 1970 до 1984 , а преди това е бил там от 186 до 1820 . Стрелец е знакът на откритостта , искреността и идеализма ; Нептун в тази позиция възнамерява да разкрие много скрити неща като разплитането на УОТЪРГЕЙТ, подобни инциденти в Англия, Франция и Германия скандалът . Откриването на големите бизнес подкупи в чужди страни и неетичното ръководене на големия бизнес или американското законодателство , са нещо обикновено . През деветнадесети век АРОН БЪР беше осъден за шпионаж; Наполеон беше пропъден в изгнание ; беше открит електромагнетизма и теорията за съвременното счетоводство беше приета .
Хората родени тогава, чувстват необходимост от по-висши религиозни и философски ценности . Може да изследвате мощта на съзнанието , да преразглеждате съществуващите закони и да търсите по-дълбок смисъл на живота .
Вие имате нови идеи за образованието ; интересувате се от чужди култури и се чувствате удобно с концепцията за универсална религия . Ако Нептун е ранен , вие може да се скитате безцелно , да ви липсва преценка , да сне се доверявате на другите и да вярвате във фалшиви пророци .

Плутон във везни
Ключова дума социален инстинкт ;
Плутон е бил във Везни от 1971 до 1983 ; преди това Плутон е бил във Везни от 1723 до 1737 . тази позиция донася нови подходи към брака , правосъдието, затворническите реформи , изкуствата и международните връзки . С предишното
си преминаване през Везни , планетата е донесла свобода на печата , първата обществена библиотека и откриването на хронометъра .
Ако сте роден с Плутон във Везни , обичате красотата и с нуждаете от хармония .
Вашето чувство за справедливост и социален инстинкт са добре развити .
Вие сте адаптивен и можете да преживеете конфликт заради противоположни
виждания . Може да чувствате силна отговорност към другите хора , но да сте непостоянен във вашите лични връзки .





Гласувай:
8



1. анонимен - почивка малдиви
20.04.2012 21:05
Абе за самите молове не знам, но магазините започват да затварят един по един...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2712370
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3733
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930