Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2017 01:09 - Козунаците от Хасково и питейната вода във Филибето
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 1681 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 16.04.2017 01:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бяха изтеглени козунаците от Хасково, заради радиоактивната вода във водопреносната мрежа на ВиК - Хасково. В нормалните страни неправителствените организации щяха да сигнализират ЕС, но тук мълчание. В нормалните страни нормалните правителства биха обявили инцидента от кумова срама за терористичен атентат. Градът гъмжи от мюсюлмани изселници и преселници. Градът гъмжи и от имигранти от всякакъв порядък - афганистанци, иранци, сирийци. В Бг по политически причини всички прослойки на населението са обявени за абсолютно невинни. Независимо и от факта, че шофьора на автобуса гръмнат от бомба на летище Сарафово беше българомохамеданин - никакви разследвания, никакви вменявания на етнически вражди. Всички са като капка чисти без разследвания. Мина им времето.
Въпросът е кой ще плати козунаците. Отговор- никой. Дружеството даже няма да поиска щетите да бъдат понесени от ВиК като частен юридически субект.
Но проблема не са козунаците. Здравният министър от служебното правителство се изказа неподготвен, че проблем няма. Може би неговите проблеми не съвпадат с актуалните проблеми на населението на Хасково, което за неговата административна и велика длъжност се явява маргинал.
Истинският проблем е, че проблемът с урановата вода в Хасково може да е от цели пет поколения. Това само показва висотата на вътрешния контрол на качеството на водата на ВиК- това говори, че дружеството е монополист и не подлежи на контрол, нито вътрешен, нито външен, от страна на санитарните власти в страната. Забележете става дума за бивш окръжен град.
Но защо да се чудим на Хасковлии.
Вижте Пловдив. Водата на целия район Южен не става за пиене и е подходяща само за измивни дейности, но в никакъв случай интимни.
Водата пък на целия град Пловдив е сондажна и идва от Марица, а само на 6 км от входа на града се намира сметището на града, което съхранява и компостира градските битови и разбира се опасни отпадъци.
Наздраве на престъпната администрация в България, която кара населението да живее в бежански условия, по лоши от тези на сирийските бежанци. Гостите имат предимство. Те са за малко.
Освен това арсенът от река Тополница грижливо се трупа в рибите и рибарите на Марица и зарежда цялата Горно и Долно тракийска низина с отрова от качествен порядък в продължение на десетилетия комунистически упражнения и власт.
Всичко това би следвало да активира дейността на неправителствените организации, които освен замърсеността на въздуха в България над пределно допустимите норми за финни прахови частици, да сигнализират Брюксел за лошото качество на питейната вода в страната и липсата на всякакъв реален контрол. На Брюксел също не му пука как се тровят гражданите на ЕС в България, но поне ще си направи труд за спортната злоба да глоби България, но това ще е някаква гаранция, че нещата биха могли да се неутрализират.
Моля населението да извади откраднатите от времето на комунизма Гайгер-Мюлерови броячи и да следи контрола на храните и питейната вода с тях. Времената са тежки.
Моля купете си йодна тинктура от аптеката и пейте на корем. Така корема ви ще бъде здрав.










Гласувай:
6



1. apologetic - Изводът - нямаме нужда от диверс...
17.05.2017 08:48
Изводът - нямаме нужда от диверсионна война отвън, ние водим диверсия със самите себе си
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2712793
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930