Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2017 02:11 - Вече да се дават Оскари за лъжливо написани статии и антинаука. За клането и Европарламента.
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 2873 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2017 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Няма как да не искам да бъдат наградени двамата заслужили автори по една единствена картина рисувана 16 години след отминаването на историята. Това са изкуствоведката Мартина Балева и историка Улф Брунбауер от Института за Източна Европа към Берлинския свободен университет. Както виждате освен първенството по лъжливо написани и изплагиатствани статии, което се държи оподин т нашенци, за почетните титли на Антиоскарите ще могат да кандидатстват и европейци. Може би Анхела Меркел ще награди господин Брунбауер  особено след атентатите в Берлин. В Европа сякаш всичко е объркано. “Откакто босненските мюсюлмани бяха клани, а радикалните мюсюлмани взеха да колят западни журналисти, нещата наистина се объркаха в главите на европейските политици, особено на фона на и без това обърканата следвоенна Германия. Невъзможно е една унижена страна като Германия да се съвземе от ужаса на унижението и да бъде нация със самочувствие. И както виждате дори богатството и точността не могат да спасят Геманците от техните объркани ценности.Те просто не разсъждават прагматично. Иначе биха наложили ембарго заради британския брекзит. Англия винаги е правила каквото си иска на политическата сцена, както се казва винаги бамбашка - доказват го карираните полички на шотландците- поне те са твърди в подхода си.
Г-жа Балева вместо да получи своята награда на Антиоскара и може би присъда за оневиняване геноцида на българите по време на Априлското възстание, става жертва на пропагандната война във вестниците, които считам че този път заслужено плюха гневни журналистически ръкели.
Наскоро авторитетното американско списание Милитари Хистори публикува очерк за  Баташкото клане и споменава репортажите на Джануариъс Макгахан - почти неизвестен в Америка. Човекът просто се удивил от наредените отрязани глави в чърквата и пресните следи от кръв по целята местност. Очевидно стрелбите по индианци с муниции и лъкове далеч са били по-цивилизована война след воините от двете страни в сравнение с декапитацията на мирното население.
Америка все повече се интересува от поведението на радикалния ислям и от неговите исторически следи, защото търси да намери правилните изводи от този многовековен гнев и варваризъм.
Европа обаче мълчи. Мълчи и Меркел както мълчат и агнетата на Ханибъл Лектър, което пък ще и косва политическата кариера, независимо от богатствата на страната й.
НАй-лошия политик на “Европа е Меркел - най-безпринципен, най- завоалиран, най-отнесен и разбира се най-неадекватен. Меркел е действително нудистки предсказуем политик.
Очаквам някой свестен български политик или организация да внесе гласуването на българския османски геноцид в Европейския парламент точно на фона на атентатите в Белгия, Франция и Германия, за да могат час по скоро европеййските политици да бъдат адекватно осъзнати.

Меркел на Солнечний берег и Золотой Песок:
http://btvnovinite.bg/article/svetut/golata-na-plazha-angela-merkel-obikalya-sotsialnite-mrezhi.html
http://www.marica.bg/%D1%85%D0%B8%D1%82-%D0%B2-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0--%D0%B2%D0%B8%D0%B6-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B0!-/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-18/-news100554.html
Длъжен съм да ви покажа физиономията на антибългарската натура на г-жа Балева
Ще цитирам Балева от собствената й статия:
Текстовете на МакГахан правят впечатление не само с прецизното описание на фактите, а и със силно емоционалния си и образен език, който не се опитва да прикрие проруското настроение на автора и изключително негативното му отношение към османската държава и ислямската религия.  
http://www.mediapool.bg/koi-pokaza-istinata-za-batak-news128132.html
И ще отговоря на Госпожата - просто е госпожо - той пише така, защото е християнин и вижда изкланите християни. А вие каква сте? Очевидно сте християн-демократката от средите на германския народ.
Считам, че темата е актуална и затова изказвам личното си мнение тук.
https://frognews.bg/news_126218/Military-History-pusna-Batashkoto-klane-na-koritsata-si/


И докато американците искат да помнят събитията от Батак, ние ги забравяме на фона на атентати с камикадзета - не сме ли уникална държава.
http://www.lentata.com/page_6420.html

Ето малтретираната от медиите героиня с личната си позиция - вижте как й руменея бузките, защото знае, че в залата я чакат и българи, за да я питат как точно лъже:

http://www.flagman.bg/article/25843

Искам да попитам тези, които ме четат не се ли срамуваме ние българите, че има българи, които не се срамуват да продадат родовата си памет и да преиначат историята. Независимо, че Балева не се срамува, а з се срамувам и за нея и за себе си, че в редиците на моя народ има подобни индивиди. А вие сраДълбоко съм огорчен.
Дори е нужно ей така Цацката, както си чете сутрешните вестници да се самосезира за лъжите на г-жа Балева и да я привика на спявка.
Освен Меркел, която вече е подписала края на кариерата си, няма ли някой нормален германец след толкова зловещи събития с мигранти и ислямски терористи да потърси сметка на Берлинския свободен университет за псевдонаучните занимания на неговите учени. Нямат ли съвест тези германци.
image





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Галимация.
19.01.2017 06:33
Обобщения въз основа на ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
Някой в Америка се сетил за Батак.
Някаква нашенка се изказала антируски, каква изненада.
И О Б О Б Щ Е Н И Е - ние сме умикална държава - помним клането по-слсбо от янките!
И още едно обобщение : Всички българи трябва да се срамуваме, че някаква "българка" в Гетмания нещо се изкашляла.
Ето я Г А Л И М А Ц И Я Т А. От една страна, опит за защита на истината и от друга страна - набитата в главите ни от антибългарскста пропаганда ВЪРХОВНА лъжа, че сме уникално тъп народ и трябва все да се срамуваме.
Знаете ли откъде идва думата галимация? От петела в Евангелието на Матей. Ако вместо "петела на Матей" кажеш или мислиш "Матей на петела", това е най-прост пример на галимация. Уви, в човешките глави има маного, много по-сложни и опасни галимации.
цитирай
2. apologetic - престъплението е галимация - ако ...
19.01.2017 12:40
престъплението е галимация - ако искаш да го представиш като нереално събитие - това е сложна галимация с пари в джоба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2702398
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3730
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031