Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2015 10:02 - Български боб без запръжка
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 1889 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 15.11.2015 10:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1 купа фасул се кисне вечерта и на другия ден се слага да се вари. СЛед като омекне се изхвърля водата в която е вряли отново завира. Добавя се 1 глава ситно нарязан кромид като омекнат зърната, но не да е уврял съвсем се добавя 2 големи от сервиз лъжици олио, 1 пилешки бульон, а за почитателите на непостните ястие се добавят две ситно нарязани наденици. Накрая се добавя сол, ситно нарязан джоджен и девесил. За цвят можете да добавите 1 супена лъжица- равна, червен пипер.









Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2713112
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930