Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
13.11.2015 10:02 -
Български боб без запръжка
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 1889 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 15.11.2015 10:10
Прочетен: 1889 Коментари: 0 Гласове:
6
Последна промяна: 15.11.2015 10:10
1 купа фасул се кисне вечерта и на другия ден се слага да се вари. СЛед като омекне се изхвърля водата в която е вряли отново завира. Добавя се 1 глава ситно нарязан кромид като омекнат зърната, но не да е уврял съвсем се добавя 2 големи от сервиз лъжици олио, 1 пилешки бульон, а за почитателите на непостните ястие се добавят две ситно нарязани наденици. Накрая се добавя сол, ситно нарязан джоджен и девесил. За цвят можете да добавите 1 супена лъжица- равна, червен пипер.
Арт мениджмънт – специалност за ценители
ТРЕЙНСПОТИНГ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ
Нови "велики" изповеди на Наде...
ТРЕЙНСПОТИНГ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ
Нови "велики" изповеди на Наде...
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 3734