Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2014 12:31 - Американците неспособни да избeрат свой качествен президент
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 3580 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 25.05.2014 19:53


Всички знаем за слабостите на Клинтън към “саксофона на Моника Люински.
Но това не е всичко -какво да кажем за Кенеди и Мерилин Монро, чиято смърт още не е изяснена официално или за аферата Уотъргейт на президента Никсън.  Или пък за последния мандат на Роналд Рейгън, където той поради болестта  на Алцхаймер е загубил връзка със световете.
Но първо място заема Джордж Буш с членството си в конспиративната органицазия Череп и кости и с бушизмите си:
http://www.segabg.com/article.php?issueid=1659§ionid=6&id=00002

Със злобните, агресивни и военнолюбиви речи на президента Буш, САЩ си предизвика атентатите от 11 септември и оттогава света не е същия, нещо повече, не е на себе си. Агресията, която Джордж Буш младши изсипваше срещу арабските страни доведе до неговото разпознаване и идентифициране като лошия и заядлив янки, който Близкия, Средния и Далечен Изток ненавижда, заради самия него. Америнканските служби за сигурност все още не са подвели под отговорност хората от филмовата индустрия на САщ, които са действителните дизайнери на лошия сценарий от 11 септември 2011  и тяхното ноу хау е заснето във филма "The three days of the condor".
 Все още в интернет могат да се видят речи на Буш младши, където с пресилената си реторика Буш буквално предизвиква злобна реакция сред арабите. Могат да се видят още и кадри, където самия джордж Буш е нарисуван върху обидни плакати, издигнати от граждани на арабските страни.
Както сам признава Курт Вонегът, че американския президент Буш е тъп, по нискоинтелигентен президент, Америка едва ли е имала. С него тя си спечели международна изолация, самоизолация, множество теории за конспирация и страшно силна антиамериканска кампания из целия свят. Това което Буш направи, за да върне Америка във времената на див Запад и рецесия, нито един президент на щатите не е успял да направи като такава огромна крачка в обратна посока към девалвация на реални и духовни ценности.
Джордж Буш като член на обществото Череп и кости - една организация, довела повече косвени щети за Америка, от която и да е друга на нейната територия.
image

Робския труд на хората, построили небостъргачите

image






Гласувай:
4



1. oblivion777 - Доколкото се вижда Джордж Буш е ...
06.04.2014 10:28
Доколкото се вижда Джордж
Буш е първия в ляво - подредили са си своите кости при подреждането досущ като специалисти гробари
цитирай
2. apologetic - Малоумникът Буш беше на път със п...
06.04.2014 10:38
Малоумникът Буш беше на път със простата си американска злоба да прати целия свят в трета глуха и да доведе до край глобализацията. Накрая собствените му партньори се отказаха от глобализирането.
цитирай
3. apologetic - Има и още нещо - щом американците са ...
06.04.2014 10:40
Има и още нещо - щом американците са неспособни да избeрат свой качествен президент, значи някой вместо тях го избира. Следователно демократично избран президент в родината на западните демокрации и по света не съществува. Така е още от римско време.
цитирай
4. moniboneva - Интересна гледна точка имаш към ...
13.05.2014 14:58
Интересна гледна точка имаш към проблема!Дано да е само това проблема на САЩ, че не умеят да си изберат подходящи президенти!Надали е така но, а дано! За президентска република каквато е Америка е от голямо значение кой е водача им. Но аз мисля ,че цялостната политика на щатите също не е за пренебрегване. Далече съм от мисълта да гледам на президента им като на марионетка ,било на военни корпорации или на икономически монополи ,обаче със сигурност не определя той сам цялостната политика.Несъмнено оказва влияние коя и каква е личността на избрания държавен глава!Обаче това не са президенти от ранга на Горбачов който смени курса на е-цяла една система.Според мен той извърши тази промяна импровизирано/все едно да пътуваш за Истанбул и да стигнеш в Ямбол/ без да е целял крайният резултат,но това е обект на друга тема.Американския курс към демокрация придоби агресивен облик преди Буш /старши и младши/още преди Клинтън.По скоро Рейгън зададе този агресивен тон, преди него Картър водеше една сравнително миролюбива външна политика.За едно обаче без съмнение си прав ,че това агресивно поведение отблъсква хората от САЩ и им гради негативен имидж по света... който за дълго ще се запази отрицателен!
цитирай
5. apologetic - Относно мнение
14.05.2014 15:42
Изключително задълбочено сте разгледала проблема. Похвално е, че в отговора Ви сте вникнали до такава дълбочина в същината на проблематиката и сте съумели да намерите конкретни тенденции в американската политика. В своя анализ вие правите напълно правилен извод за американофобията, с която Америка не може да се гордее и по този начин е инвестирала в отрицателната си реклама за десетилетия напред, нещо което преди 1945 година никога не е било лайтмотив в 200 годината история на страната. От атомните атентати по мирното население на Япония, Америка безусловно и неподправено се стреми да наложи себе си с огромни напъни като световен стражар в гасенето на пожари по цялото земно кълбо, извличайки косвени дивиденти за финансиране на военните си операции и конкретно за възвръщаемост на инвестициите по въоръжаването, провеждано от Пентагона. Разбира се вина за това има изцяло хегемонизираната политика на Англия, Франция и Германия, достигнала кулминация през епохата на индустриализма. Както се казва всички се карат, но един страничен играч печели битката, без да влиза в спорове с нито един от участниците в конфликта. Истината е, че сега Америка и Израел са хегемонизирали цялата световна политика, без да оставят на резервната скамейка други участници в играта.

Благодаря Ви за мнението. Вие правите чудесни анализи.
цитирай
6. apologetic - https://www. youtube. com/wat...
14.05.2014 16:25
https://www.youtube.com/watch?v=7mFDXNODNyc&list=PL1E04D1E569D8787D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2702580
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3730
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031