Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2013 14:46 - Най-новите филми и разбира се Life of Pi
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 3948 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 11.06.2013 23:32


Stoker 2013
Учудващо скучната игра на Никол Кидман ме развесели в компанията на двама откачени главни герои- племенница и чичо, които поставят рекорди в психиатричната кинематография и изтеглят на преден план върху гърдите героичното възпяване на глупостта и темерутщината. ако човек започне за събира пошлата диалогичност на репликите в американското кино, би могъл да напълно едно българско депо за смет за 20 години напред.

Dead Man Down 2013
Колин Фарел е в ролята на търсещ отъщение унгарец, дошъл да търси по добър живот в Америка, а срещнал ударите на местната мафия, което прави и самия него престъпник. Във филма има само една целувка между мъж и жена - вероятно толкова постния холивудски филм е съобразен с обърканите представи на артистите. Смешно, но трагично.

English teacher 2013
Това скучно филмче за изпечената от суша даскалица, показва живота на манашески обреклите се педагожки из всички краища на света. Честно да се чуди човек как може да бъдат толкова скучни американските комедии. От всички възможни пикантерии, авторите на филма са избрали учителката да си легне най-накрая с голям мухъл за компенсация, от което са извлечени всички ползи на авторите за вървежността на филма. Толкова жалък откъмто съдържание и мек откъм сълзливост и педагогическа дидактичност филм рявко би гледал, който и да било от вас, освен ако не си спомни уроците и словоизлиянията на първата си учителка в първи клас.

Novo 2012 Филм с Нуриега, който играе ролята на загубил паметта си сексуален маниак и промискуитетаджия.  Как  да не заобичаш извратените игри на подобни авторски решения. Липса на всякаква креативност


Mauvais Passe 1999

Филм за мъж на повикване, изпаднал в кризата на 40-тте и случайно обучен от друго жиголо, членуващо в клуб за специални услуги. Какво ще стане с неговия син и порядъчна жена, ще бъде ли живота му същия, ще оцелее ли баща му след като прочита рекламната брошура за своя син? На всички тези въпроси точен отговор не може да бъде даден.

Chasing Maverics 2012 - Филм по действителен случай за борбата на малко момче и неговия съсед с огромните вълни на Пасифика. И двамата са без бащи и нещо ги кара да търсят бездната - да мечтаят без страх за отвъдното, за смъртта, за преодоляване на непреодолимите граници, за изживяване на мъжеството.
Bez wstydu Без срам 2012 - Полски филм за инцестните взаимотношения на брат и сестра, които преминават извън нормалната орбита на обичайния кръгозор и застиват в безумството и протеста спрямо обичайните норми на обществото. Един тежък и до известна степен гнусен филм. Истинско очарование е образа на младото момиче циганка, която се страхува за живота си, но му се отдава водена от чувството за неизбежност спрямо традицията с опита си да избяга от уредения брак на баща й с полски циганин от Англия.

Sahara 1983 - Един чудесен и премерен приключенски филм с неразпъпената роза на Брук Шийлдс.
Savages 2012 - Особен филм за калифорнийска сексуална тройка, в която винаги третия е излишен. Един пехотинец е силно привързан към съученика си ботаник, който открива особено рядка порода марихуана с 33 процентно съдържание на канабиноиди, за което са преследвани от мексикански картел за изземване на строго-печелившя им бизнес. Тяхната обща приятелка е отвлечена, за да с удовлетворят чрез изнудване исканията на мексиканския картел за общ бизнес. В крайрна сметка калифорнийските диваци умират, запазвайки бизнеса си непокътнат. просто наистина шантав и малоумен холивудски филм. Една от главните мексикански героини във филма е показана с двата си антиподни образа на жестока кучка и на милееща за своите деца майка. Тя отваря очите, че жената в тройката е излишна, но това не попречва на общо-споделената тройна смърт на диваците.
The perfect teacher 2012 - Тийнеджърка с болна психика изнудва свой учител по тригонометрия да прояви интерес към нея в резултат на внезапното й влюбване от пръв поглед в него. Един плосък по сценарий филм, в който всичко е предвидимо и без обрати на действието.
Гангстерски отдел, The Gangster Squad 2013- Най-опасните и влиятелни ганстери и наркотрафиканти в Лос Анджелис непосредствено след войната са представени от внушителния и всяващ страх трафикант Мики, който очиства всички свои колеги, изправени на пътя му. Безпрецедентната борба на бившите войници, сега полицаи да спрат ганстера е на път да се провали, когато мафиота възнамерява да слее бизнеса си по банков път, в резултат на което да влияе и парализира икономиката на
целия град чак до Лас Вегас.
Mandril 2009
Ако ви платят да убиете два души - един за 10 милиона долара, а другия за 50 000 000 долара, кой мислите, че ще е следващата поред жертва, за да се отърве поръчителя от следите.

Contracorriente 2009
Колко точно мъж може да бъде един истински мъж? Труден въпрос -отговора се колебае около определена константа величина.
 The impossible 2012
Един истински саможертвен филм, който всеки един нас трябва да гледа. Изключения правят онези, които гледат как циганчетата вървят боси по улицата и не правят забележка на циганката например.

image

Tierra de lobos
image

Life of Pi
Това не е приключенски филм, а по скоро драма.

Django unchained 2012 Един весел и изпълнен с номера филм въпреки жестокостта и убийствата.  В типичен америакнски стил е показана по американски надсмешката над смъртта и последната е превърната като забавление както през древния Рим. Америка -просто една бледа имитация на древен Рим.

imageimageimageimageimage

The island 2011 - странен български филм за туризъм на остров Св.Иван в България.









Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2711486
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3732
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930