Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2011 13:37 - Защо да се срамувам от правителството и да обичам страната си
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.12.2011 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наскоро Амнести интернешънъл обяви, че България продава оръжие за развиващите се страни от Северна Африка и Близкия изток. Същевременно Външно Министерство непрекъснато тръби, че България иска мир навсякъде по света. Ето от тази лицемерна политика се срамувам. Срамувам се от военния завод в Казанлък, с чието оръжие може да се потъпкват човешки права. Срамувам се, че никой българин не знае собственика на БТК. Срамувам се, че има спешно изградени магистрали с дупки и че имаме пътища с кратери. Срамувам се, че всяка година в Южна България по тракийската магистрала София-Бургас умират 1000 души годишно, за да достигнат до така желаната си годишна очивка на Черноморието. Срамувам се, че правителството прави АЕЦ за население със скромните 6 милиона души реално в страната. Срамувам се от шуробаджанащината и липсата на професионализъм във всяка сфера и всеки отрасъл на обществения живот и икономиката. Срамувам се от ниската производителност и от лошата организация на труд. Срамувам се от ниските заплати на населението. Срамувам се от унизителното здравеопазване. Срамувам се от изсчените гори. Срамувам се от спортните бази, в които няма условия за българските спортисти и където няма място за техните медали. Срамувам се от безредието, беззаконието и безправността, но това не ми пречи да обичам страната, в която съм се родил, макар и на 1000 километра растояние от нея.

Избори без изборна алтернатива в пълен хаос
 Лъжите за новите магистрали заблудиха българския избирател и то този, който не се е качвал на кола, за да види в какво плачевно състояние са българските пътища. 
Масовата агитация и зависимостта на медиите опорочиха изборите за всички кандидати. 
БСП пък заложи на сериалната известност на Стефан Данаилов от "Стъклен дом". 
Изборния процес бе пълен хаос с нарушения дори от страна на ЦИК. 
Неуспелите да гласуват вследствие отсъствие от списъците могат да съдят Бойко Борисов. За първи път изпълнителната власт и Герб манипулират така явно и драстично изборния резултат. В целия този цирк аз няма да гласувам в балотажа, защото не желая да съм евтин актьор. 
Зала Универсиада е олицетворение на изборната мафия. Ето такива са последствията да живееш в територията на мутренската власт.
Държавата е отговорна за всички нарушения на изборите. Друго нарушение на тези избори са наличието на застъпници в изборните секции - нещо нечувано досега. 
Вече можем да говорим и за депутати, които вършат престъпления, а не нарушения, тъй като благодарение на депутатите от Герб изборите трябва да бъдат касирани.
image

Потрет на художника отказал звание и власт 
image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2713210
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930