Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 21:36 - Полицията пази цар Киро, тъй като той протектира финансово партии и полицаи
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 3662 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 24.09.2011 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сякаш полицията се страхува от недоволството на хората. Но ненаказаността на ромските барони е безметежна. Депото за престъпност Стоте липи също генерира всяка изборна кампания ползи  конкретни политически цели. Цар Киро е съда и полицията в държавата. Истината е, че той е държава в държавата. 
По ирония на съдбата, колата счупила ръцете на тримата полицаи е имала пропуск на общинска полиция. 
Пропускът на колата убиец от Катуница е придобит по незаконен и корупционен начин, като това разбира се не очаквайте да бъде оповестено от полицията.




Гласувай:
7



1. apologetic - тои постинг няма да се чете, защото е ...
24.09.2011 22:00
тои постинг няма да се чете, защото е блокиран от съображения за поддържане на спокойното статукво
цитирай
2. antivlaks - :)
24.09.2011 22:43
Давам "палче" !
Напук на спокойното статукво !!!
цитирай
3. boristodorov56 - Какво се случва във Фейсбук: ...
25.09.2011 08:49
Какво се случва във Фейсбук:

Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за циганските гласове в полза на управляващата партия.





Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета:



„Защо Боко не каже колко пари получава от Киро циганина, за да го пази ... „



„Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ...”



„Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ...”



„Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.





Afera.bg
цитирай
4. apologetic - не знаех, че е член на Герб - но че има ...
25.09.2011 15:13
не знаех, че е член на Герб - но че има връзка с гласовете в Стоте липи това е факт. Аз знам, че цар Киро има пропуск за общинска полиция. Все още не се знае точната истина кой е счупил ръцете на полицаите, а полицията крие тези факти.
Едни твърдят, че бягащия оранжев автобус е изпочупил ръцете на полицаите, а други, че бягащите внуци на цар Киро в Суматохата са изпомачкали полицаите.

Знам само, че ако някой иска да ви запали имота, няма да дойде жандармерията за да го спре.
цитирай
5. анонимен - Недосегаемите
25.09.2011 20:56
Мисля, че проблемът е много по-голям от Цар Киро и с. Катуница, това е само един от примерите за недосегаемите личности в БГ. Всеки средно голям и малък град в БГ си има по поне един такъв феодал, а големите градове си имат по няколко. Обществена тайна е че има хора в БГ без значение на етноса, които могат да си правят каквото си искат и знаят че нищо не може да им се случи. Цар Киро е само един от тях. В това отношение БГ прилича на феодална африканска държава, а не на държава от ЕС.
Оправдания и обяснения за това положение винаги могат да се намерят, но истината е, че вината е във всички нас, които продължаваме да търпим това положение и да се молим никога да не пресичаме пътя на някого от недосегаемите, за да не ни прегазят, застрелят или пребият до смърт, просто ей така, за кеф на недосегаемия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2713976
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930