Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
21.07.2011 21:40 -
Нов вид тортиля за консервативните български готвачи в семейната среда
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 1311 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 23.07.2011 18:07
Прочетен: 1311 Коментари: 0 Гласове:
4
Последна промяна: 23.07.2011 18:07
Знам колко консервативни вкусовете на един човек, как трудно се изменят, разнообразяват и доокрасяват. Знам също колко е консервативен и вкуса на българина, затова не мога да позволя да натрапвам нови и нетрадиционни вкусове. Но тъй като храната на повечето българи е в строг консервиран вид и дефакто е храна на каторжници, защото дори когато навън е лято някои българи отново отварят зимнината от зимъска, следва да предложа нещо ново на консервативно консервирана публика.
И за голяма моя радост това е най-вкусната тортиля, която съм ял и разбира се напълно нов, нетипичен вид тортиля - такава каквато и испанците нямат навика да приготвят.
Необходимите продукти са една връзка аспержи, голяма колкото захвата на ръката ви - ако ръката ви е малка ви трябва четири яйца, ако разполагате с ръчище, имате нужда от 6 яйца. Почти като всички по-големи нужди в живота.
Аспержите се нарязват през 3-4 см и се залагат за 4-5 минути в нагорещен с олио тиган, като от тях се отстраняват само най-долните краища, тъй като те имат груба и влакнеста текстура. На петата минута аспержите придобиват леко кафеникавозелен цвят, което е белег, че са готови. Изсипвате яйцата с добавена на вкус сол в разбъркан вид. Тортилята е с превъзходен вкус, богата на витамини и хранителни влакнини. Една такава тортиля може да ви даде сила за целия ден и допълнително неутрализира излишния холестерол от жълтъците на яйцата, а всички знаем колко некачествената е храната, с която тъпчат концлагерните кокошчици, които експлоатираме с парите си всичи ние заедно, водени от добрите намерения да запълним стомасите си.
Ingredientes para nueva tortilla:
4-6 huevos
1 mano (1 manat) Esparragos
sal de sabor
aceite de oliva -20 ml
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xDvTxnk4qMYJ:en.wikipedia.org/wiki/Asparagus+Asparagus+etymology&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&source=www.google.bg
И за голяма моя радост това е най-вкусната тортиля, която съм ял и разбира се напълно нов, нетипичен вид тортиля - такава каквато и испанците нямат навика да приготвят.
Необходимите продукти са една връзка аспержи, голяма колкото захвата на ръката ви - ако ръката ви е малка ви трябва четири яйца, ако разполагате с ръчище, имате нужда от 6 яйца. Почти като всички по-големи нужди в живота.
Аспержите се нарязват през 3-4 см и се залагат за 4-5 минути в нагорещен с олио тиган, като от тях се отстраняват само най-долните краища, тъй като те имат груба и влакнеста текстура. На петата минута аспержите придобиват леко кафеникавозелен цвят, което е белег, че са готови. Изсипвате яйцата с добавена на вкус сол в разбъркан вид. Тортилята е с превъзходен вкус, богата на витамини и хранителни влакнини. Една такава тортиля може да ви даде сила за целия ден и допълнително неутрализира излишния холестерол от жълтъците на яйцата, а всички знаем колко некачествената е храната, с която тъпчат концлагерните кокошчици, които експлоатираме с парите си всичи ние заедно, водени от добрите намерения да запълним стомасите си.
Ingredientes para nueva tortilla:
4-6 huevos
1 mano (1 manat) Esparragos
sal de sabor
aceite de oliva -20 ml
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xDvTxnk4qMYJ:en.wikipedia.org/wiki/Asparagus+Asparagus+etymology&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&source=www.google.bg
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 3734