Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2011 15:50 - Бог да пази Уикилийкс, която отваря очите на богомолците
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 893 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.06.2011 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ясно е, че Уикилийкс ползва богатата и щедра подкрепана милиардери ентусиасти от Европа, на еднакво силно не им харесва да европейските правителства да слугуват по политическа линия на САЩ, а по икономическа на Русия. Но кое е по-важното - Уикилийкс казва безусловната истина. Явно заклещена между два световни гиганта Европа чувства комплексите на своята изгубена невинност, на позавяхналата си слава и на арбитър в споровете на сетовно ниво - затова така горещо се е нагърбила с тайно разузнаваната истина - хем удобно, хем сухо да излиза от положението.
Ние също би трябвало да сме доволни от работата на Уикилийкс, защото макар да знаем колко зле и неподготвен е един пожарникар да управлява чрез силовите групировки страната, сега е ясно, че пожарникарската политика няма характер и мъжественост нито за през САЩ, нито за пред Русия. И двете страни скърцат зъби, а на нашето шопле пот му капе от челото в коя стойка да угоди. следователно дясната политика не е никак дясна.
Истина се оказа и шантажа на Путин върху пожарникарските служби руския проект Белене да бъде финализиран с договорена печалба за руската страна, Макар на мода сред пожарникарите е да се имитира политическото поведение и говорене на Тодор Живков, братските целувки  не са това което бяха.
По отчайващ и неспособен премиер страната едва ли е имала - растящата беззработица расте за сметка на намалените работни места.
Потвърждение за руският шантаж намираме и във връщането на екологичната оценка на проекта Бургас- Александруполис за преразглеждане, независикмо от безпрецедентния референдум на цялата област Бургас срещу строежа на нефтопорвода.
Българските граждани с горчивият си опит знаят, че като имат рафинерия В Бургас от това бензина им не е станал по -евтин, а напротив, карат един от най-скъпия бензин в Европа.
Безпрецедентна  демагогията и политическата наглост, когато политиците се обръщат срещу референдума на народа и категотричния отказ на населението да се строи нефтопровод. Това моментално ще изкара партия Герб от властта и едва ли някога ще я върне на власт, но всичко е резултат от една на пръв поглед мъжествена политика.
Медведо-Путиниядата е в поход да завзема властта в България и чрез икономически шантаж в зимните побеснели студове, когато политиците лазят на крака, този шантаж излиза икономически твърде евтино на руската Медведо-Путинияда.






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2713433
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930