Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2011 13:38 - Оргазмът е здраве, моралът е болест
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 2161 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 17.04.2011 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изкуството на оргазма

Когато във физиологията ни дремат и вследствие на дременето растат и еректират животински желания и инстинкти, думата и поведението морал е една болест пред често пъти срамния за споделяне оргазъм.
Едни жени викат, други дерат, трети треперят като намокрени върби, трети вият, четвърти плачат, всичко е според нуждите и предпочитанията. Няма обаче нищо по здравословно от оргазма. Той е като едно човешко земетресение. Разстърсване до 10 тата скала на Рихтер. Желая ви приятни мигове с негово височество оргазма. Дори да имаш много партньори, които да не се побират на пръстите на ръцете, нужно да се родиш майстор на оргазма. ако не ис роден такъв дори и тази как от линка, няма как да ви научи, колкото и да се напъва. То е като някакво умение от предишен живот - или го можеш или колкото и да драпаш да го усвоиш, все не ти се отдава.

Българинът не гледа на секса като изкуство, а вместо това заради скоростно отчитане на незнайно какъв резултат на кър, поле или креват само той казва-да ръгна чушките в боба. Ето тази фраза прави всякакви нормални картини на това страхотно преживяване бледи. Оче по-абсурдно в патриархалните общества е да се гледа на секса като на култура. Затова плюнчиш да не би случайно да се изложиш и бягаш да не те види някой. Акой би помислил, че лигата е новият сурогат на модерния бърз секс, също толкова блудкав като бързото хранене.
Патриархалните общества не говорят и не възпитават в наслада и оргазми -срама и табутата, лицемерието и дискретността са характерните черти. Незнанието, пълното изкривяване на реалността в сексуалния живот са битовизмите на патриархалната сексуалната култура. Бащата създава децата,но те идват по свръхестествен път, той не знае как да възпитава, гледа детето като извънземна форма на живот и често припада бред бременна жена, а е абсурд да гледа раждане. Гротеската на лъжите в сексуалната му култура не могат да понесат реализма на неговата оплодена любов.
спомням си как като малък, някъде в 4-ти клас, бях се изправил пред вратата на дамската тоалетна лщбопитен за гледката. Веднага директорът на училището с най-тържествен и дълбоко обиден тон ме изкара пред строя на цялото училище, за да порицае малкия мръсник, тръгнал по естествен път да разбира как уринират момичетата и да открие, че човешкия вид има два антиподни подвида. Всички ми се смееха, аз разбира се изядох дърпане по ухото с такава сила, че ухото ми още е на една страна.
сега като се замисля особена полза от фалшивия морал на комунизма нямаше, защото днес 30 % от жените предлагащи сексуални услуги в Европа имат моята националност.


http://bgdolcevita.wordpress.com/2010/11/04/female-orgasm/







Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2713978
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3734
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930