Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2011 01:39 - Цинизмът на един държавен глава - филия с маз навряна в лицето на един гладен народ
Автор: apologetic Категория: Хоби   
Прочетен: 1175 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.04.2011 01:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да препоръчваш в тези трудни времена на българите да ядат филия, намазана с маз и да спекулираш демагогствайки с трудното си детство е истински цинизъм и безсилие. Невъзможността на министър председателя и на всички негови министри да управляват ефективно води до безилието да се демагогства с филията намазана с маз. Няма по грозно политческо изказване за последните години от български политик и в това отношение българския министър председател държи първенството.
Министрите му също като него дават по няколко интервюта дневно, което изцяло запълва работния им ден в качеството на медийни звезди и фигуранти, вършещи повече работа по новините, отколкото в реалността. 
Общественият живот е блокиран от бюрократична инерция и корумпирана съдебна власт.
Министърът на транспорта трябваше заедно с министъра на регионалното развитие да подадат оставка за разбитите пътища и влаковата катастрофа край Драгоман. За да запази поста си, министъра прехвърли вината на изпънителните звена и уволни работници без реална вина.
Министърът на земеделието измисля нови стандарти за истински хляб, като надминава ролята на месия в бранша, измисляйки топлата вода с повишено съдържание на халюцинаторни газове след консумация от потребителите избрали държавните стандарти. Отново каши, неуредици и кръгове от фирми в катастрофалния бизнес с нискокачествени храни в България.
Една пълна трагедия. Един тотален нонсенс опрял се на истинския хляб с намазана свинска маз отгоре му като патент на това правителство без никакъв опит в управлението.
Все пак виновен е избирателят, който успява да залага хазарни надежди в балони с нагорещен въздух.

Сякаш министърът успокоява недоволните, от които той така неистово се страхува в своето полицейско управление, където протестите за предварително разрешени от власта: Гладувал съм преди време, сега е ред да погладуваме заедно. Може ли обаче да се вярва на сития днес министър председател и как уви да видим в днешно време как Бойко яде филия с маз. Искам да видя този филм на най-голямата медийна звезда Бойко Борисов.

Нима трябва да похапваме филии с маз, за да стане мазута и газта по-евтина. Бойко отивай да ядеш маз, за да ти повярваме накрая. Представете колко честен премиер бихме имали ако вместо една от своите пресконференции, Бойко похапне малко мазчица пред журналистите. Бих се радвал, че мазта най сетне за кратко ще запуши устата на демагогията, с която години наред се върти бизнес и политика.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apologetic
Категория: Хоби
Прочетен: 2702364
Постинги: 870
Коментари: 751
Гласове: 3730
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031